Warning: Undefined variable $show_stats in /webroot/a/t/atequ001/primary/www/alpinism/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Георги Р. Иванов Сайт за добрия здравословен живот и планинарството

03.12.2016

Forever F.I.T. Предизвикателството на Доцента

На 5 декември 2016 г. стартирам 10 дневното предизвикателство на Доцента. 1ви въвеждащ ден Алое + Арги+ и след това 9 дена подсилена програма Clean9. Подсилена, така че да имаме максимална енергия и да стопим максимално количество мазнини от тялото ни. На 14.12 имам важен Академичен съвет на УАСГ, където ще гледат мой доклад за основаване на нова фирма и закупуване от УАСГ на част от НаноБиоСенс ООД, където държа 70% заедно с още 4ма професори от БАН. Та дрябва да съм в перфектна форма, много фокусиран, с голяма енергия. А на 17 е балът на Форевър – трябва да блеснем!

DSCN2155 DSCN2160

На 9.12.2016 г. на третия ден от подсилената Clean9, трябваше да чакам Цветанка и Емил Бурназки в Стара Загора да се наспят и да си свършат работата. Докато цъках компютъра във фоайето на х-л Верея чух, че фитнеса вече е отворен. Т ъй като 2 дена от много работа и пътуване напред назад не можах хич да тренирам реших да направя една тренировка. Слизам долу, чедесен фитнес и само 2,50 лв тренировката. Пих един предтренировъчен бустер с 200 мг кофени и други чудесии вътре и след това направих темпово и интервално кардио с ТЕ 5! През живота си не съм правил толкова тежка тренировка и изобщо компютъра ми забранява такава тренировка на фитнес ниво 1, на което съм в момента. След което тренировка с базисни упражнения на цяло тяло на уреди. И то след като предните 2 дена съм пил само алое, протеинов шейк, фибри и 2 фет бърнъра + Арги+ по програмата Clean9. Ядох и голяма салата маруля с 3 яйца веднъж дневно – марулята ми е позволена свободно. Т.е. почти пълен глад 2 дена (под 600 кал на ден) и огромна енергия и фокус за тренировката! Резултатът се вижда в приложената таблица като се тегля на един и същи уред по едно и също време и еднаква консумация на вода, т.е. максимална възпроизводимост.

– 2,6 кг. без обезводняване, тъй като нивото на водата е същото. -1,15 кг. мазнини! Само за 3 дена! И огромен фокус и енергия.

Clean9-Followup-George-Dec-2016-4thday

Няма коментари »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress