Warning: Undefined variable $show_stats in /webroot/a/t/atequ001/primary/www/alpinism/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Георги Р. Иванов Сайт за добрия здравословен живот и планинарството

17.06.2010

Студенти от УАСГ на Мальовица, май 2010 г.

Filed under: Преживяно — Жоро @ 15:22

Един интересен поход, с интересно време и още по-интересна компания. Тръгваме към 8:20, събота, на 22 май 2010 г. от двора на УАСГ с чисто новото 30-местно бусче на УАСГ, което предлага екстри като видео. На отиване гледахме една шантава комедия, а на връщане едни ужасии с едни змии в самолет. Похода беше организиран от ст. пр. Мирослав Стоичков от катедра Физкултура като занятие за групите 1 и 2 курс спортуващи туризъм. Интересна гледка представляваше неделната сутрин, когато цялата група се е подредила около масата пред х. Мальовица, бута напред книжки за заверка, а Миро рови в тефтера и казва ти да или пък ти имаш още да отработваш часове. Жалко, че не снимах.

Към 10 се стоварваме на паркинга под ЦПШ Мальовица и поемаме нагоре. След 40 мин. Миро спира и казва – „Погледнете върха, че сега се е отворил от облаците, а не е ясно после дали ще го видим (Снимката в ляво). За щастие върха го видяхме и по-нататък. Но времето даже преди обед беше силно променливо и облаците ту се отваряха ту пък гледката изчезваше.

 

Няма коментари »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress